koniash 2018

Naše chilli papričky v roce 2018
chris
Stálý člen
Příspěvky: 2491
Registrován: 31 kvě 2017 22:15
Reputace: 3908
Obrázky: 0
Bydliště: Praha, 255 mnm, USDA 7b

Re: koniash 2018

Příspěvekod chris » 03 říj 2018 12:09

Na probírku parádní :-)

btw, co je zač ta podložka pod úrodou? Podobný stanový dílec tuším mívali ve výbavě poláci, ale zahlédl jsem ho v armyshopu jen v jednobarevném khaki provedení.

koniash
Stálý člen
Příspěvky: 1553
Registrován: 19 lis 2016 18:44
Reputace: 4878
Obrázky: 0
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: koniash 2018

Příspěvekod koniash » 03 říj 2018 21:13

chris píše:
03 říj 2018 12:09
Na probírku parádní :-)

btw, co je zač ta podložka pod úrodou? Podobný stanový dílec tuším mívali ve výbavě poláci, ale zahlédl jsem ho v armyshopu jen v jednobarevném khaki provedení.
je to polovina stanu cizineckého regimentu výsadkářů prince Viléma,zároveň to funguje jako pláštěnka,Holandsko,převzatý vzor tuším bundeswehr,ale podobný vzor nosili i horští myslivci od Adolfa,tak od koho to ti holendři okopčili netuším
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet

koniash
Stálý člen
Příspěvky: 1553
Registrován: 19 lis 2016 18:44
Reputace: 4878
Obrázky: 0
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: koniash 2018

Příspěvekod koniash » 03 říj 2018 22:19

:tiphat: kdo kvasí,ten se směje...chunan dle Tea Racer,červená je mazec z Habaner a rudých hotů,žlutá je z maďarských slušných pálivek s haba orange,zelená je pokus jenom z Jalapeno :foods:
53699
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet

Uživatelský avatar
Tea Racer
Stálý člen
Příspěvky: 5414
Registrován: 17 dub 2016 11:00
Reputace: 9082
Obrázky: 0
Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
Kontaktovat uživatele:

Re: koniash 2018

Příspěvekod Tea Racer » 03 říj 2018 22:25

Barevná hudba? Dej vedet vysledek...

koniash
Stálý člen
Příspěvky: 1553
Registrován: 19 lis 2016 18:44
Reputace: 4878
Obrázky: 0
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: koniash 2018

Příspěvekod koniash » 03 říj 2018 23:37

Tea Racer píše:
03 říj 2018 22:25
Barevná hudba? Dej vedet vysledek...
:tiphat: tak tu první oranžádu co má asi 10 nebo 14 dní už jsem testoval a nemá kaz,chce to se tomu nebránit a polykat sousta pomalu...je v tom spousta Habanero Orange a pal je na hranici únosnosti pro typizovaného bezmozka mého ražení,ale chuť je jako bych to pokosil přímo z kytky...nemá to chybu a u dalších verzí jsem v prudkém očekávaní,a speciálně jsem zvědavý na chunan z jalapenos
jinak díky za návod,jsem nadšen,jednoduché jak dvě facky,funguje to samovolně,prostě luxus :thumbup:
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet

Uživatelský avatar
Erben61
Stálý člen
Příspěvky: 2405
Registrován: 12 zář 2014 16:32
Reputace: 5228
Obrázky: 0
Bydliště: Plzeň

Re: koniash 2018

Příspěvekod Erben61 » 04 říj 2018 00:01

Ty mi dáváš Čoveče, křidýlka sypaný Morugou, celta plná paprik, chunanky čtyř barev, co k tomu dodat, prostě luxus.
27601 :thumbup: :thumbup: :tiphat:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Pedro
Stálý člen
Příspěvky: 2202
Registrován: 09 zář 2014 21:20
Reputace: 4508
Obrázky: 0

Re: koniash 2018

Příspěvekod Pedro » 04 říj 2018 00:15

Kolego, já jen smekám pomyslný klobouček. Tohle je prostě pecka.

Uživatelský avatar
Tea Racer
Stálý člen
Příspěvky: 5414
Registrován: 17 dub 2016 11:00
Reputace: 9082
Obrázky: 0
Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
Kontaktovat uživatele:

Re: koniash 2018

Příspěvekod Tea Racer » 04 říj 2018 09:35

koniash píše:
03 říj 2018 23:37
Tea Racer píše:
03 říj 2018 22:25
Barevná hudba? Dej vedet vysledek...
:tiphat: tak tu první oranžádu co má asi 10 nebo 14 dní už jsem testoval a nemá kaz,chce to se tomu nebránit a polykat sousta pomalu...je v tom spousta Habanero Orange a pal je na hranici únosnosti pro typizovaného bezmozka mého ražení,ale chuť je jako bych to pokosil přímo z kytky...nemá to chybu a u dalších verzí jsem v prudkém očekávaní,a speciálně jsem zvědavý na chunan z jalapenos
jinak díky za návod,jsem nadšen,jednoduché jak dvě facky,funguje to samovolně,prostě luxus :thumbup:
Já už asi 3 roky experimentuji práve s jednoruhovými chunankami a lonska z Fatali White, je neskutečný mazec! Nejchutnější asi z Aji Amarillo. Pokud to vydržíš, nech to odležet aspon půl roku a uvidis, co umi pomalu a jiste bakterie z kvašení, je to fantasie!
Ano, jednoduché, chutné a bez vaření... není zač. :-)


Zpět na „Co jsme vypěstovali v roce 2018“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů