Na probírku parádní
btw, co je zač ta podložka pod úrodou? Podobný stanový dílec tuším mívali ve výbavě poláci, ale zahlédl jsem ho v armyshopu jen v jednobarevném khaki provedení.
koniash 2018
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 2491
- Registrován: 31 kvě 2017 22:15
- Reputace: 3908
- Obrázky: 0
- Bydliště: Praha, 255 mnm, USDA 7b
Re: koniash 2018
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4878
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2018
je to polovina stanu cizineckého regimentu výsadkářů prince Viléma,zároveň to funguje jako pláštěnka,Holandsko,převzatý vzor tuším bundeswehr,ale podobný vzor nosili i horští myslivci od Adolfa,tak od koho to ti holendři okopčili netuším
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4878
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2018
kdo kvasí,ten se směje...chunan dle Tea Racer,červená je mazec z Habaner a rudých hotů,žlutá je z maďarských slušných pálivek s haba orange,zelená je pokus jenom z Jalapeno
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4878
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2018
tak tu první oranžádu co má asi 10 nebo 14 dní už jsem testoval a nemá kaz,chce to se tomu nebránit a polykat sousta pomalu...je v tom spousta Habanero Orange a pal je na hranici únosnosti pro typizovaného bezmozka mého ražení,ale chuť je jako bych to pokosil přímo z kytky...nemá to chybu a u dalších verzí jsem v prudkém očekávaní,a speciálně jsem zvědavý na chunan z jalapenos
jinak díky za návod,jsem nadšen,jednoduché jak dvě facky,funguje to samovolně,prostě luxus
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
- Erben61
- Stálý člen
- Příspěvky: 2405
- Registrován: 12 zář 2014 16:32
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeň
Re: koniash 2018
Ty mi dáváš Čoveče, křidýlka sypaný Morugou, celta plná paprik, chunanky čtyř barev, co k tomu dodat, prostě luxus.
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Re: koniash 2018
Kolego, já jen smekám pomyslný klobouček. Tohle je prostě pecka.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Příspěvky: 5418
- Registrován: 17 dub 2016 11:00
- Reputace: 9091
- Obrázky: 0
- Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
- Kontaktovat uživatele:
Re: koniash 2018
Já už asi 3 roky experimentuji práve s jednoruhovými chunankami a lonska z Fatali White, je neskutečný mazec! Nejchutnější asi z Aji Amarillo. Pokud to vydržíš, nech to odležet aspon půl roku a uvidis, co umi pomalu a jiste bakterie z kvašení, je to fantasie!koniash píše: ↑03 říj 2018 23:37tak tu první oranžádu co má asi 10 nebo 14 dní už jsem testoval a nemá kaz,chce to se tomu nebránit a polykat sousta pomalu...je v tom spousta Habanero Orange a pal je na hranici únosnosti pro typizovaného bezmozka mého ražení,ale chuť je jako bych to pokosil přímo z kytky...nemá to chybu a u dalších verzí jsem v prudkém očekávaní,a speciálně jsem zvědavý na chunan z jalapenos
jinak díky za návod,jsem nadšen,jednoduché jak dvě facky,funguje to samovolně,prostě luxus
Ano, jednoduché, chutné a bez vaření... není zač.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů