To máme stejnej problém. Já dnes už 3 hodiny trápím v troubě žebírka na medu s chilli. Ale aby to jedla i žena, tak jsem tam dal jen dvě sušené aji pineapple. A pro sebe si přidám něco čerstvého na talíři.Chozee77 píše: ↑11 srp 2018 13:12Žádný plevel přecePedro píše: ↑11 srp 2018 13:06Sorry za plevel.
Já dělal před třemi lety. Popis tady recepty-na-domaci-chilli-omacky-chilli- ... c4052.html
A mám do teď jednu velkou sklenici...stále je OK.
To byl loni hlavní záměr...udělat si pastu..kterou si člověk dá kolik chce..až na talíř.. protože kdybych vařil já... ikdyž to moc neumím tak to nikdo jíst nebude
Tak ta pasta je pro mě ideální... přidat ampérů do výborného jídla
Ale letos si říkám že bych to chtěl vytunit tím že nejen čistá pasta..ale že bych zkusil nějakou pekelnou omáčku
Samozřejmě že bych zkusil i nějakou light..ale pro mě hlavně pekelnou nějakou
Jinak jsem dělal pasty jak z méně pálivých, tak i jednodruhové a pak směsku vražd...je to fakt pecka. Kamarád už rok škemrá kdy budu dělat další.