Aha, díky za odpověď
Dneska jsem to nevydržel a dva kousky ochutnal. Chutnají moc dobře, akorát se kvůli již zmíněné ztuhlosti olivového oleje trošku blbě vydolovávají. Možná bych příště zkusil použít třeba slunečnicový olej, pokud netuhne...
Papricky v olivovom oleji
Re: Papricky v olivovom oleji
Dle mého to do lednice patřit nemá, jím nebo jídávám chilli semínka v olejíčku, je to červeně zabarvené a jeto na misce volně v restauraci, třeba měsíce a nic tomu není. To bych chtěl umět dělat... Ale asi to bude ono, nezná někdo? To o čem mluvím mají u nás v pizzerii v PAM PAMU v Ústí nad Labem.
Re: Papricky v olivovom oleji
Myslis tuhle?
http://www.*/produkt/huy- ... ml-93.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.huyfong.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.*/produkt/huy- ... ml-93.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.huyfong.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Papricky v olivovom oleji
Martině semínka v olejíčku, SCHIRACHU máme doma běžně
Mají tam misky a v tom olej a semínka a červená barva, když je to vybraný už je tam jen olejíček, ale na pizzu pálí také trošku To bych chtěl umět udělat...
Vygoogleno: http://www.myalberton.co.za/wp-content/ ... li+Oil.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mají tam misky a v tom olej a semínka a červená barva, když je to vybraný už je tam jen olejíček, ale na pizzu pálí také trošku To bych chtěl umět udělat...
Vygoogleno: http://www.myalberton.co.za/wp-content/ ... li+Oil.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Papricky v olivovom oleji
Zdravím, postupoval som podľa tohoto receptu,papričky Jalapeno som na panvici orestoval podla postupu,začali sa vytvarať čierne fľaky,dal som ich do pohára s cesnakom,bylinkami a zalial jeden pohar olivovým a druhý repkovým olejom a uložil som ich do špajze. Tu ale nastal za cca týždeň taký problém a to,že sa mi v tych pohároch vytvorila akasi pena a po otvorení to začalo nejak reagovať,bublinkovať kvasiť alebo čo a ja teraz neviem že o čo sa jedná. Viete niekto o tom niečo viac? Tie papriky su už v prdeli alebo čo sa vlastne stalo?
Re: Papricky v olivovom oleji
A jéje kvasí to no Nechť promluví nějaký odborník
- Colostomizer
- Stálý člen
- Příspěvky: 1084
- Registrován: 01 bře 2014 14:45
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Papricky v olivovom oleji
Kvasí, kvasí A kolikpak stupňů teploty máš ve špajzu? Tímto způsobem ošetřené papriky se musí skladovat zásadně v lednici a to krátkodobě. V původním receptu to je napsáno. Restování nemusí zlikvidovat všechny mikroorganismy a kvasným procesům většinou nezabrání. Proto to musí být v chladu. Ochutnej to, ale nejspíš to bude na likvidaci.
Mimochodem, zastávám názor, že do oleje patří zásadně sušené papričky. Pak to můžeš mít doma na stole a nic se s tím nestane ...
Mimochodem, zastávám názor, že do oleje patří zásadně sušené papričky. Pak to můžeš mít doma na stole a nic se s tím nestane ...
Re: Papricky v olivovom oleji
Do oleje dávám sušené papričky ještě společně i s trochou čerstvého česneku na dochucení a není problém s kvašením nebo čímkoliv jiným
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti