Jalapeno Poppers s cheddarem
- witass
- Nový člen
- Příspěvky: 43
- Registrován: 25 lis 2014 20:30
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
- Bydliště: Vysočina
Re: Jalapeno Poppers s cheddarem
Tak teď mě trochu mrzí, že jsem nezasel i nějaké to Jalapeno... já když něco takhle vidím... ale to už bych musel fakt pěstovat úplně všechno!
- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Příspěvky: 682
- Registrován: 22 zář 2014 13:32
- Reputace: 697
- Obrázky: 0
- Bydliště: Olomouc, 228 m n. m.
Re: Jalapeno Poppers s cheddarem
Teď mě ještě tak napadlo (nejsem kuchař, takže možná je to úúplná pitomost) - nedalo by se to místo smažení v oleji upéct v horkovzdušné troubě bez oleje??? Slyšel jsem něco, že se tak prý i dají dělat řízky či co. Ale možná to je fakt blbost...
Re: Jalapeno Poppers s cheddarem
Ja si minule delal obdobu poppers prave v troube. Jalapenos byly rozkrojene na pul, kazda pulka byla naplnena syrem (tehdy jsem mel po ruce jen goudu) a zakapnuta trosickou olivoveho oleje a bylo to super. Smazene chci vyzkouset letos z vlastni urody Za timto ucelem pestuju dva druhy Jalapeno a taky Fresno.
- chilli-max
- Stálý člen
- Příspěvky: 963
- Registrován: 31 črc 2013 20:54
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jalapeno Poppers s cheddarem
Fresno můžu doporučit taky.... dělal jsem tuto pochoutku i z něj a OK
http://www.foto-tapety.cz
- Zrzek
- Stálý člen
- Příspěvky: 1041
- Registrován: 19 říj 2014 22:11
- Reputace: 821
- Obrázky: 0
- Bydliště: Přerov 212m.n.m
Re: Jalapeno Poppers s cheddarem
Kde si to vzal, vlastní úroda?
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 161
- Registrován: 03 úno 2015 08:30
- Reputace: 220
- Obrázky: 0
- Bydliště: Považská Bystrica
Re: Jalapeno Poppers s cheddarem
Jo jo, asi zo siedmich rastlin prva uroda Necele dve kila
- Chose Manuel
- Stálý člen
- Příspěvky: 241
- Registrován: 20 pro 2016 08:03
- Reputace: 602
- Obrázky: 0
- Bydliště: Vlašim
Re: Jalapeno Poppers s cheddarem
chci se zeptat..
když si děláme Jalapeno Poppers plněné cheddarem se mi nějak ztrácí ten sejra papričku nerozřezávám na půl ale na straně odříznu, vydlábnu a totálně napěchuju že by se tam cheddaru víc nevešlo...ovšem po usmažení je tam rozteklého sejra tak necelá polovička... a já bych rád kdyby to zůstalo toho sejra plnější děje se vám to taky? je to cheddarem? (jiný sýr jsem nezkoušel) nebo mám prostě obě ruce levé?
myslím že třeba s eidamem to bude fungovat jinak, ale chtěl bych zůstat u cheddaru
když si děláme Jalapeno Poppers plněné cheddarem se mi nějak ztrácí ten sejra papričku nerozřezávám na půl ale na straně odříznu, vydlábnu a totálně napěchuju že by se tam cheddaru víc nevešlo...ovšem po usmažení je tam rozteklého sejra tak necelá polovička... a já bych rád kdyby to zůstalo toho sejra plnější děje se vám to taky? je to cheddarem? (jiný sýr jsem nezkoušel) nebo mám prostě obě ruce levé?
myslím že třeba s eidamem to bude fungovat jinak, ale chtěl bych zůstat u cheddaru
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů