Chilli pasta

Recepty na domácí pikantní omáčky
Uživatelský avatar
OMO
Stálý člen
Příspěvky: 2195
Registrován: 03 říj 2012 19:03
Reputace: 3021
Obrázky: 0
Bydliště: Uh. Hradiště
Kontaktovat uživatele:

Re: Chilli pasta

Příspěvekod OMO » 16 bře 2016 16:25

Pastu pokud má 25% soli můžeš max. hodit lžičku pod maso/zeleninu, omajdou si poleješ cokoliv od párků až pro grilované maso.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

Uživatelský avatar
Erben61
Stálý člen
Příspěvky: 2405
Registrován: 12 zář 2014 16:32
Reputace: 5228
Obrázky: 0
Bydliště: Plzeň

Re: Chilli pasta

Příspěvekod Erben61 » 16 bře 2016 17:43

Za mě rozhodně ta ,,falešná Harissa,, Něco podobného jsem taky dělal ,jen s tím že tam byly ještě rajčata včetně zelených.(rajčata byly paběrky od kámoše když likvidoval stromky)Poměr rajčata 2:1chillipapričky.Byla dobrá protože nevydržela....v lednici v práci jsem dovolil kolegům konzumovat a nestačil jsem doplňovat sklenky. A jedl jsem to i k párkům s tím že jsem si řezal hořčici tou ,,harisou,,......Ostatně originální Harissa bejvala super ještě za krále Klacka a blahé paměti Komunistů. :thumbup: :thumbup: :tiphat:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Pedro
Stálý člen
Příspěvky: 2204
Registrován: 09 zář 2014 21:20
Reputace: 4517
Obrázky: 0

Re: Chilli pasta

Příspěvekod Pedro » 22 bře 2016 01:17

Přesně, pastu jen dát do vařeného pokrmu, na to je ideální.


Zpět na „Recepty na domácí chilli omáčky / chilli sauce“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů