Ahoj, pokusím se tento recept realizovat, jen nevím, proč tam musí být ta rybí omáčka? Se solí budu raději šetřit. Díky za inspiraci.
Jakub
Prvn pokus o hodne palivou omacku z Habanero
Re: Prvn pokus o hodne palivou omacku z Habanero
Je to vůbec ještě omáčka? Mé to přijde jako čisté chilli s česnekem a cibulí To by bylo aby to nepálilo, když je tam minimální koncentrace
Re: Prvn pokus o hodne palivou omacku z Habanero
wow ani jsem si nevsiml ze to tu nekdo komentoval, ano omacka je trochu slanejsi, me to takhle prijde OK, ale urcite neudelas chybu, kdyz tam das te soli mene, vsak jako vzdycky u vareni nic neni tesany do kamene a kazdy si to predela podle svoji chuti
Re: Prvn pokus o hodne palivou omacku z Habanero
PRAHA - Českomoravská, www.hot-shop.cz - mexicali. Je to mexický obchod který vlastní mexičan a v kamenném obchodě mají čerstvá habanera vozená z yucatánu
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1727
- Registrován: 21 pro 2016 12:53
- Reputace: 2904
- Obrázky: 0
- Bydliště: Tlustovousy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prvn pokus o hodne palivou omacku z Habanero
mohu potvrdit, to je dobrý kšeft
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů