Habanero omacka z grilu

Recepty na domácí pikantní omáčky
mikki
Stálý člen
Příspěvky: 170
Registrován: 24 srp 2015 17:40
Reputace: 54
Obrázky: 0
Bydliště: Beroun

Re: Habanero omacka z grilu

Příspěvekod mikki » 23 úno 2017 10:57

Já to dělal na plynovým Weberu, papričky krásně voněly, ale v chuti to moc poznat není. Na uhlí by asi rozdíl byl.

Uživatelský avatar
matoha
Stálý člen
Příspěvky: 1321
Registrován: 21 čer 2016 17:16
Reputace: 564
Obrázky: 0
Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)

Re: Habanero omacka z grilu

Příspěvekod matoha » 23 úno 2017 11:01

plynový ani elektrický gril nie je gril.z čoho to má voňať keď tam nie je drevo?
2019 2018
2017 2016
ak mi niekto chce napísať poprosím radšej klasickú správu lebo čet cez mobil nevidím a cez pc tu skoro nechodím.ď ;)
:rollbaby:

mikki
Stálý člen
Příspěvky: 170
Registrován: 24 srp 2015 17:40
Reputace: 54
Obrázky: 0
Bydliště: Beroun

Re: Habanero omacka z grilu

Příspěvekod mikki » 23 úno 2017 13:24

Ale prdlajs, plyňák je skvělej a uživatelsky naprosto jednoduchej, rychlost nahřátí, regulace teploty...mě slouží k naprosté spokojenosti. Kdysi dávno jsem četl nějaký článek, kde se testovalo jídlo z plynu a z uhlí, jen zlomek testovaných poznalo rozdíl. A ještě jsem četl jeden článek, kde se psalo, že vetšina "émerických pit mástrů" griluje na plynu. Ale proti gustu...

Uživatelský avatar
matoha
Stálý člen
Příspěvky: 1321
Registrován: 21 čer 2016 17:16
Reputace: 564
Obrázky: 0
Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)

Re: Habanero omacka z grilu

Příspěvekod matoha » 23 úno 2017 14:07

to vážne nerozoznali zadymenú klobásu od spáleného dreva alebo dreveného uhlia od tej grilovanej na plyne?mne sa to nechce veriť :)
2019 2018
2017 2016
ak mi niekto chce napísať poprosím radšej klasickú správu lebo čet cez mobil nevidím a cez pc tu skoro nechodím.ď ;)
:rollbaby:

mikki
Stálý člen
Příspěvky: 170
Registrován: 24 srp 2015 17:40
Reputace: 54
Obrázky: 0
Bydliště: Beroun

Re: Habanero omacka z grilu

Příspěvekod mikki » 23 úno 2017 15:39

Psali to. Shodou okolnosti jsem to slysel nedavno i v nejakem poradu typu "Receptar". Ja zkousel delat stejny jidlo na uhli i na plynu a rozdil zadny, ale treba mam malo citlive chutove poharky. Kazdopadne uhli ma svoje kouzlo, plyn zmacknes a grilujes:-)


Zpět na „Recepty na domácí chilli omáčky / chilli sauce“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů