MArtinS, diky moc vesmes si je opisu jksou moc hezke a budou v tech balickach na balkon.
A neco co bych si dal ke zdi a mohlo mit i vyssi vzrust, pokud to je tedy nezbytne. Neco co by fakt hodne palilo a dalo se z toho dela silne chilli?
Na omacky s olejem co se davaji na pizzu, neco podobneho nebo proste jen na vylepseni chuti.
Mas nejaky osvedceny napad co by mi tam slo, nemusi to byt nejaky krasavec, muze a co fakt pali a je ozkousene?
-- 19 zář 2014 11:51 --
Jo kluci a psal jsem Vám i VZKAZY, tak je kdyžtak přečtéte a jestli tam nic není už tak smažte
Poradí mi někdo jestli LOCO nebo CHINESSE MULTI COLOR nebo?
Re: Poradí mi někdo jestli LOCO nebo CHINESSE MULTI COLOR ne
hele měl bych pro tebe super odrudu je to sice můj šlechtitelský pokus ale podařilo se po 3 letech je to keřík asi 40x40cm a už ted jsem stoho pozvíral 0,5kg plodu a pálí fakt slušně typoval bych to tak 50000shu říkam tomu Kiša ( dešt,slejvák ) pprotože je tam plodů jako kapek a na tehle fotce jsou to ty malinké papričky a chutově fakt supet
Re: Poradí mi někdo jestli LOCO nebo CHINESSE MULTI COLOR ne
Proki, safra neni nejakej CHAT? Ty jsi asi majitel stranek nebo nejaky admin vid... Jsem tu novy, ptam se jako hlupak.
Mas nekde nejake fotky svych rostli, tehle o kterych pises, abych se podival?
-- 19 zář 2014 12:08 --
A ten Filius BLUE 58000 SHU, to si predstavim jak z apalivost? To se mi libi nejvice asi to i tvemu experimentu bude podobne ze?
To kdyz schroustam tu mini papricku tak uz mi dost hori pusa nebo to jen tak prijemne pali
Mas nekde nejake fotky svych rostli, tehle o kterych pises, abych se podival?
-- 19 zář 2014 12:08 --
A ten Filius BLUE 58000 SHU, to si predstavim jak z apalivost? To se mi libi nejvice asi to i tvemu experimentu bude podobne ze?
To kdyz schroustam tu mini papricku tak uz mi dost hori pusa nebo to jen tak prijemne pali
Re: Poradí mi někdo jestli LOCO nebo CHINESSE MULTI COLOR ne
chat tu je pokud jseš na kompu tak ho máš v pravo dole
Re: Poradí mi někdo jestli LOCO nebo CHINESSE MULTI COLOR ne
No s tou palivosti je to individualni. Treba ten Filius blue docela slusne pali i kdyz ma jen kolem 60K SHU.
Ja si dam jednu slusnou uzralou pres 1cm prumer a prijemne to zapali, klolegyne si dala jednu miniaturni a bezela pro mleko hned.
Takze i zalezi na tom jak kdo je zvyklej. Pokud zacinas s palivymi jidly a celkove s chilli. Klidne si kup ruzne druhy at poznas rozdil.
Naopak treba ja nedam najednou samotne cele Habanero co ma kolem 300 000 SHU ani nahodou a nekdo to ma jen na rozjezd.
Treba za rok budu zase otuzilejsi
Minuly vikend jsem dal pulku Jolokie Orange od Loba a ze zacatku pohoda a pak ten najezd to bylo neco.
Takove paleni ze spoda jazyku, zboku a u korene jsem jeste nezazil. Byla to moje prvni milionovka a rozhodne bych ji nedal celou.
Potil jsem se na hlave jako svina, slintal jsem a do 3 minut jsem bezel pro mleko.
Zena se na me podivala a rikala ze me priste u toho natoci, ze ji to prijde jak kdybych byl nejaky fetak kdyz me videla v tom stavu
Kdyz jsem si pak dal druhy den druhou pulku do jidla, tak uz to bylo naprosto v pohode.
Takze i dost zalezi jesti zkousis papricky samotne a nebo s nejakym jidlem.
Ja si dam jednu slusnou uzralou pres 1cm prumer a prijemne to zapali, klolegyne si dala jednu miniaturni a bezela pro mleko hned.
Takze i zalezi na tom jak kdo je zvyklej. Pokud zacinas s palivymi jidly a celkove s chilli. Klidne si kup ruzne druhy at poznas rozdil.
Naopak treba ja nedam najednou samotne cele Habanero co ma kolem 300 000 SHU ani nahodou a nekdo to ma jen na rozjezd.
Treba za rok budu zase otuzilejsi
Minuly vikend jsem dal pulku Jolokie Orange od Loba a ze zacatku pohoda a pak ten najezd to bylo neco.
Takove paleni ze spoda jazyku, zboku a u korene jsem jeste nezazil. Byla to moje prvni milionovka a rozhodne bych ji nedal celou.
Potil jsem se na hlave jako svina, slintal jsem a do 3 minut jsem bezel pro mleko.
Zena se na me podivala a rikala ze me priste u toho natoci, ze ji to prijde jak kdybych byl nejaky fetak kdyz me videla v tom stavu
Kdyz jsem si pak dal druhy den druhou pulku do jidla, tak uz to bylo naprosto v pohode.
Takze i dost zalezi jesti zkousis papricky samotne a nebo s nejakym jidlem.
- Colostomizer
- Stálý člen
- Příspěvky: 1084
- Registrován: 01 bře 2014 14:45
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Poradí mi někdo jestli LOCO nebo CHINESSE MULTI COLOR ne
Mezi dekorativní balkónové papričky s kulinářsky dostatečným palem patří třeba Black Pearl nebo Calico ...BlueShark píše:A neco co bych si dal ke zdi a mohlo mit i vyssi vzrust, pokud to je tedy nezbytne. Neco co by fakt hodne palilo a dalo se z toho dela silne chilli?
-- 19 zář 2014 17:13 --
Vypadají dobře ... Co jsi vlastně křížil za odrůdy?proki73 píše:hele měl bych pro tebe super odrudu je to sice můj šlechtitelský pokus ale podařilo se po 3 letech je to keřík asi 40x40cm a už ted jsem stoho pozvíral 0,5kg plodu a pálí fakt slušně typoval bych to tak 50000shu říkam tomu Kiša ( dešt,slejvák ) pprotože je tam plodů jako kapek
Re: Poradí mi někdo jestli LOCO nebo CHINESSE MULTI COLOR ne
je to kříženec pequin,takanotsume a chili chlili a nebo medusa to už si přesně nepamatuji ale vznikl s toho kež z brutálním vínosemColostomizer píše:Mezi dekorativní balkónové papričky s kulinářsky dostatečným palem patří třeba Black Pearl nebo Calico ...BlueShark píše:A neco co bych si dal ke zdi a mohlo mit i vyssi vzrust, pokud to je tedy nezbytne. Neco co by fakt hodne palilo a dalo se z toho dela silne chilli?
-- 19 zář 2014 17:13 --
Vypadají dobře ... Co jsi vlastně křížil za odrůdy?proki73 píše:hele měl bych pro tebe super odrudu je to sice můj šlechtitelský pokus ale podařilo se po 3 letech je to keřík asi 40x40cm a už ted jsem stoho pozvíral 0,5kg plodu a pálí fakt slušně typoval bych to tak 50000shu říkam tomu Kiša ( dešt,slejvák ) pprotože je tam plodů jako kapek
- Colostomizer
- Stálý člen
- Příspěvky: 1084
- Registrován: 01 bře 2014 14:45
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Poradí mi někdo jestli LOCO nebo CHINESSE MULTI COLOR ne
To teda musel být divoký mejdanproki73 píše:je to kříženec pequin,takanotsume a chili chlili a nebo medusa to už si přesně nepamatuji ale vznikl s toho kež z brutálním vínosem
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů