Vsezved 2022

Naše chilli papričky v roce 2022
vsezved
Stálý člen
Příspěvky: 780
Registrován: 09 pro 2019 22:24
Reputace: 2381
Obrázky: 0
Bydliště: Stod

Re: Vsezved 2022

Příspěvekod vsezved » 09 říj 2022 09:05

Včera jsem nafotil aktuální stav. Dnes asi proběhne sklizeň. Dnes před ránem bylo jen 1,4°C.
Jdu si utrhnout Jalapeno Dieghito na snídani. Rocoto asi dnes přesunu do skleníku a až bude venku sluníčko a prohřeje celý vak, přesunu dovnitř, jinak jej letos ani neochutnám.

80753


80756


80752


8075180750

8075580754

80757
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.

vsezved
Stálý člen
Příspěvky: 780
Registrován: 09 pro 2019 22:24
Reputace: 2381
Obrázky: 0
Bydliště: Stod

Re: Vsezved 2022

Příspěvekod vsezved » 25 říj 2022 08:37

Ve skleníku to dozrává a tak jsem plnil Jalapeno sýrem.

8087180872
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.

Uživatelský avatar
Tea Racer
Stálý člen
Příspěvky: 5414
Registrován: 17 dub 2016 11:00
Reputace: 9082
Obrázky: 0
Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
Kontaktovat uživatele:

Re: Vsezved 2022

Příspěvekod Tea Racer » 25 říj 2022 09:44

To mám také rád, ať už smažené, nebo pečené. Máš to precizně obalené, nějaká finta?

vsezved
Stálý člen
Příspěvky: 780
Registrován: 09 pro 2019 22:24
Reputace: 2381
Obrázky: 0
Bydliště: Stod

Re: Vsezved 2022

Příspěvekod vsezved » 25 říj 2022 11:17

Finta na obalování není, jen to chce si na to nechat hodně času a neztrácet nervy.
Osvědčilo se mi dát suroviny na 3 obal do malých mističek a obalovat vždy 2x a do strouhanky to jen hodit a zatřást s mističkou (musí být vyšší, aby nebyla strouhanka všude).
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.

Uživatelský avatar
Tea Racer
Stálý člen
Příspěvky: 5414
Registrován: 17 dub 2016 11:00
Reputace: 9082
Obrázky: 0
Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
Kontaktovat uživatele:

Re: Vsezved 2022

Příspěvekod Tea Racer » 25 říj 2022 21:18

Já obaluji do hrašky a kukuříčné strouhanky a je to ňamka... asi zítra obalím něco. :-)

Uživatelský avatar
Erben61
Stálý člen
Příspěvky: 2405
Registrován: 12 zář 2014 16:32
Reputace: 5228
Obrázky: 0
Bydliště: Plzeň

Re: Vsezved 2022

Příspěvekod Erben61 » 26 říj 2022 10:43

Zdar. Máš paprik požehnaně a těmi plněnými smaženými Jalapeni jsi mi rozdivočil chuťové buňky kámo. Normálně cítím v nose vůni při smažení a sbíhají se mi sliny. Zkoušel jsem to plnit párkrát, všelijaký papriky, všelijaký náplně asi nejvíc mi chutnaly plněnky s vepř mletinou a nivou. Ale možnosti jsou nepřeberný. Rocota to jsou potvory, když už narostou dávají si načas, když je máš na jižní straně tak to jim zas dvakrát nevoní, zkrátka rozmazlený jablíčka mexických a peruánských indiánů. Super :respect: :angry1: :tiphat:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Uživatelský avatar
Faboš
Stálý člen
Příspěvky: 1675
Registrován: 05 črc 2018 13:49
Reputace: 5904
Obrázky: 0

Re: Vsezved 2022

Příspěvekod Faboš » 31 říj 2022 04:44

No dobrota :angry1: :angry1:

vsezved
Stálý člen
Příspěvky: 780
Registrován: 09 pro 2019 22:24
Reputace: 2381
Obrázky: 0
Bydliště: Stod

Re: Vsezved 2022

Příspěvekod vsezved » 05 lis 2022 09:19

Žé bych něco sklidil?

Dnešní pohled do skleníku:
809298093080931809328093380928
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.


Zpět na „Co jsme vypěstovali v roce 2022“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti