

koniash píše: ↑06 lis 2018 20:26dnes jenom rychlé dvě kola chunan,ale od obou si hodně slibuji,rudá verze je maďároš dost pálivá rohovina+Haba Red Savina+Trinidad MS,to žlutooranžovojakési cosi je Damian+Habanero Bonda Ma Jacques+Farmer,obě verze při mixování vháněly slzy do očí i moderátorům v TV při zprávách
![]()
všelék je svařák,chytil jsem jakýsi průvan či co a to je osvědčený modelFaboš píše: ↑07 lis 2018 14:25koniash píše: ↑06 lis 2018 20:26dnes jenom rychlé dvě kola chunan,ale od obou si hodně slibuji,rudá verze je maďároš dost pálivá rohovina+Haba Red Savina+Trinidad MS,to žlutooranžovojakési cosi je Damian+Habanero Bonda Ma Jacques+Farmer,obě verze při mixování vháněly slzy do očí i moderátorům v TV při zprávách
![]()
Nádhera, moderátoři sou amatéři, kdyby měli všelék jako ty ( sklenička v pozadí ) nemohli by nikdá slzet
.
Erben61 píše: ↑08 lis 2018 09:29RE: Sekaná s panenkou...
Tomu říkám řemeslo a néééé nějaký přiblblý burgry. Někdy si dám práci s vařením, někdy trochu zalajdačím a použiju polotovar. Zrovna včera jsem si koupil mraženou kuřecí sekanou, taková rychlovka, ale po zhlédnutí těch obrázků jsem se rozhodl ji vytunit španělskou náplní a drobkem chilli.Díky za inšpiraci.![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů