Bacula-venkovní i vnitřní sezóna 2018

Naše chilli papričky v roce 2018
Pedro
Stálý člen
Příspěvky: 2183
Registrován: 09 zář 2014 21:20
Reputace: 4463
Obrázky: 0

Re: Bacula-venkovní i vnitřní sezóna 2018

Příspěvekod Pedro » 19 srp 2018 12:34

Tak to je paráda...

Bacula
Stálý člen
Příspěvky: 2224
Registrován: 26 lis 2016 15:57
Reputace: 3634
Obrázky: 0
Bydliště: Praha, zahrada Oleška,370 m.n.m.

Re: Bacula-venkovní i vnitřní sezóna 2018

Příspěvekod Bacula » 16 zář 2018 00:33

Peter pepper-vydařený kousek :-D
53014
Bacula

Pedro
Stálý člen
Příspěvky: 2183
Registrován: 09 zář 2014 21:20
Reputace: 4463
Obrázky: 0

Re: Bacula-venkovní i vnitřní sezóna 2018

Příspěvekod Pedro » 16 zář 2018 00:38

Pecka tvar :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Bacula
Stálý člen
Příspěvky: 2224
Registrován: 26 lis 2016 15:57
Reputace: 3634
Obrázky: 0
Bydliště: Praha, zahrada Oleška,370 m.n.m.

Re: Bacula-venkovní i vnitřní sezóna 2018

Příspěvekod Bacula » 17 zář 2018 21:56

Díky. Včera proběhla větší sklizeň.
Jalapena
53087
Superhoty
53086
Bacula

Bacula
Stálý člen
Příspěvky: 2224
Registrován: 26 lis 2016 15:57
Reputace: 3634
Obrázky: 0
Bydliště: Praha, zahrada Oleška,370 m.n.m.

Re: Bacula-venkovní i vnitřní sezóna 2018

Příspěvekod Bacula » 18 zář 2018 18:56

Sríracha na začátku kvasného procesu. 1,3 kg odsemínkovaných paprik.
Nenašli jsme bohužel s mladým shodu na složení a tím míře pálivosti, tohle je síla. Bylo mi řečeno, že si tedy mám udělat pro sebe jinou.
:-D53095
Bacula

Uživatelský avatar
stankar
Stálý člen
Příspěvky: 1364
Registrován: 06 dub 2012 18:16
Reputace: 1311
Obrázky: 0
Bydliště: Nový Jičín, 285mnm

Re: Bacula-venkovní i vnitřní sezóna 2018

Příspěvekod stankar » 18 zář 2018 19:10

Pekna sklizen, a pekne velke Senority :jalapeno: :thumbup:

chris
Stálý člen
Příspěvky: 2491
Registrován: 31 kvě 2017 22:15
Reputace: 3908
Obrázky: 0
Bydliště: Praha, 255 mnm, USDA 7b

Re: Bacula-venkovní i vnitřní sezóna 2018

Příspěvekod chris » 18 zář 2018 19:22

Srirachu z milionovek dělá málokdo :-)
Dej pak vědět jak dopadl výsledek, u málopálivých do 50K je dle mých výsledků pal po fermentaci ani né poloviční, bude fajn vědět jestli to tak funguje i u superhotů, jestli je to lineárně závislé (třeba z haba 300K-->130-150K, případně třeba z bhut jolokia 1M-->400-500K,...) anebo jestli laktobacily raději obplavou tyhle koncetrace capsaicinu obloukem a zůstane to milionová vražda :-)
Naposledy upravil 1 dne chris; celkem upraveno 19x.

Uživatelský avatar
Golonka
Stálý člen
Příspěvky: 432
Registrován: 07 čer 2016 15:30
Reputace: 1312
Obrázky: 0
Bydliště: Praha

Re: Bacula-venkovní i vnitřní sezóna 2018

Příspěvekod Golonka » 18 zář 2018 20:11

Taky jsem založil srirachu z milionovek, jak si šéf přál. O víkendu uvidím, jaká bude, zatím je to paráda jak po promíchání olizuji lžičku. Asi půjde celá zbylá sklizeň na srirachu. Ještě mi ve foliaku visí přes 300ks
Čím blbější sedlák, tím větší :chilli11: :dance2:


Zpět na „Co jsme vypěstovali v roce 2018“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů