gandalf 2017

Naše pěstitelské snažení v roce 2017
Uživatelský avatar
stankar
Stálý člen
Příspěvky: 1364
Registrován: 06 dub 2012 18:16
Reputace: 1311
Obrázky: 0
Bydliště: Nový Jičín, 285mnm

Re: gandalf 2017

Příspěvekod stankar » 12 říj 2017 17:24

Pokud uz chytaji takto barvu, tak ti to samozrejme dojde. Cele zelene ve fazi rustu by na tom byly hure.

Uživatelský avatar
gandalf
Stálý člen
Příspěvky: 2119
Registrován: 20 srp 2011 19:49
Reputace: 2402
Obrázky: 0
Bydliště: Netolice
Kontaktovat uživatele:

Re: gandalf 2017

Příspěvekod gandalf » 12 říj 2017 20:37

Já vím, ale štve mně to.

Uživatelský avatar
gandalf
Stálý člen
Příspěvky: 2119
Registrován: 20 srp 2011 19:49
Reputace: 2402
Obrázky: 0
Bydliště: Netolice
Kontaktovat uživatele:

Re: gandalf 2017

Příspěvekod gandalf » 19 říj 2017 20:10

Dnes jsem poprvé dělal pastu chu-nan ze zeleného chilli. Tak jsem zvědav /jestli bude zájem, tak tu zeleň vyfotim/.

Uživatelský avatar
Tea Racer
Stálý člen
Příspěvky: 5404
Registrován: 17 dub 2016 11:00
Reputace: 9054
Obrázky: 0
Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
Kontaktovat uživatele:

Re: gandalf 2017

Příspěvekod Tea Racer » 19 říj 2017 21:07

Určitě vyfot :-) Já s tou žlutou slavím uspech, je vynikající, ikdyž červená je klasika :-)

Uživatelský avatar
gandalf
Stálý člen
Příspěvky: 2119
Registrován: 20 srp 2011 19:49
Reputace: 2402
Obrázky: 0
Bydliště: Netolice
Kontaktovat uživatele:

Re: gandalf 2017

Příspěvekod gandalf » 20 říj 2017 15:00

Jedna rychlá - brčálová
43287


Uživatelský avatar
gandalf
Stálý člen
Příspěvky: 2119
Registrován: 20 srp 2011 19:49
Reputace: 2402
Obrázky: 0
Bydliště: Netolice
Kontaktovat uživatele:

Re: gandalf 2017

Příspěvekod gandalf » 20 říj 2017 22:38

Jako zelený peklo :-)

chris
Stálý člen
Příspěvky: 2491
Registrován: 31 kvě 2017 22:15
Reputace: 3908
Obrázky: 0
Bydliště: Praha, 255 mnm, USDA 7b

Re: gandalf 2017

Příspěvekod chris » 21 říj 2017 00:34

Díky za fotku, brčálovka barevně nemá chybu, čeká mne to nejspíš v neděli a původně jsem to chtěl zpracovat jak to půjde z kytek, ale asi to rozhodím na dvě várky, do jedný polodozrálé a červené, druhá bude brčálnice :-)


Zpět na „Co jsme vypěstovali v roce 2017“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host