Zdravím místní komunitu
Chtěl by jsem Vám jenom ukázat, jak vypadá prokrastinace v praxi.
Odshora Deviľ´s Tongue Chocolate, Naga Jolokia PC1, Habanero White, Scotch Bonnet Chocolate, Habanero Mustard, Huriccane, JAFSH, S.B.CH., Habanero Bonda Ma jaques, S.B.CH., Naga Morich a Dorset Naga.
Zatím zpracováno na :
Zleva první dvě pasty Duo Jiao z papriček Hurricane / pal na úrovni Habaner /. Třetí je Sriracha / JAFSH + Naga Morich / podle nuselské kuchty a čtvrtá je její tmavá modifikace / S.B.CH. s uzenou mořskou solí / - chuťově celkem zajímavá.
Zbytek se bude sušit / sušička / a mrazit.
Ve skleníku zůstává dost papriček na zobačku / jak píše nuselská kuchta - něco pro endorfinovou smažku /, dále převážně annumky na zeleninový ráj a určitě nutnou podmínkou bude vyzkoušet Vámi vychvalovaný lobův nálev.
Sice endorfinově závislý, ale šťastný / aby ne / a to vše díky tomuto fóru.