Erben 61 - 2016
Re: Erben 61 - 2016
Well done. už se těším
Re: Erben 61 - 2016
Mě právě fermentuje. Pátý den.
Hned po namixování teda měla strašně silnou paprikovou vůni. Může být i tím, že jsem tak dal jako sladkou vložku i nějaké anaheimy.
Vůně se ale postupně zjemňuje. Jsem zvědavej..
Hned po namixování teda měla strašně silnou paprikovou vůni. Může být i tím, že jsem tak dal jako sladkou vložku i nějaké anaheimy.
Vůně se ale postupně zjemňuje. Jsem zvědavej..
- Erben61
- Stálý člen
- Příspěvky: 2405
- Registrován: 12 zář 2014 16:32
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeň
Re: Erben 61 - 2016
Po návratu ze srazu jsem si natrhal trochu paprik, asi už se pomalu blíží konec, mám ještě hafo Zeleniny, to už budu vyzrálý plody paběrkovat.
V nejblžších dnech budu vařit omajdy a na srirachu taky dojde. V tuto chvíli mám asi 10 kytek v indooru takže.........žádná bída o chilli do Vánoc.
V nejblžších dnech budu vařit omajdy a na srirachu taky dojde. V tuto chvíli mám asi 10 kytek v indooru takže.........žádná bída o chilli do Vánoc.
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- Zrzek
- Stálý člen
- Příspěvky: 1041
- Registrován: 19 říj 2014 22:11
- Reputace: 821
- Obrázky: 0
- Bydliště: Přerov 212m.n.m
Re: Erben 61 - 2016
Do výroby Srirachy jsem se pustil dneska, jen jsem to udělal hodně prasácky, protože nebylo v mých silách okoštovat všechny papriky co jsem dostal darem ze srazu, tak šli všechny i s tím, že aspoň polovina měla okolo 500.000 SHU+ Jsem zvědavý, tá vůně mě bude ještě pár dní budit ze sna. Díky za recept a odkaz
Re: Erben 61 - 2016
Vzhledem k tomu, že to ničím "neředíš", jsou to jenom papriky bez rajčat, jablek, nebo něčeho podobného, tak ti z toho nejspíš vyleze tekutý oheň.
- OMO
- Stálý člen
- Příspěvky: 2195
- Registrován: 03 říj 2012 19:03
- Reputace: 3021
- Obrázky: 0
- Bydliště: Uh. Hradiště
- Kontaktovat uživatele:
Re: Erben 61 - 2016
Asi bych tam fouknul 2-3 kapie na rozředění a chuť, jinak z toho bude pěkný paličZrzek píše:Do výroby Srirachy jsem se pustil dneska, jen jsem to udělal hodně prasácky, protože nebylo v mých silách okoštovat všechny papriky co jsem dostal darem ze srazu, tak šli všechny i s tím, že aspoň polovina měla okolo 500.000 SHU+ Jsem zvědavý, tá vůně mě bude ještě pár dní budit ze sna. Díky za recept a odkaz
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Zrzek
- Stálý člen
- Příspěvky: 1041
- Registrován: 19 říj 2014 22:11
- Reputace: 821
- Obrázky: 0
- Bydliště: Přerov 212m.n.m
Re: Erben 61 - 2016
Pozdě Ale tak jsem to asi chtěl, snad i ta chuť se vydaří.OMO píše:Asi bych tam fouknul 2-3 kapie na rozředění a chuť, jinak z toho bude pěkný paličZrzek píše:Do výroby Srirachy jsem se pustil dneska, jen jsem to udělal hodně prasácky, protože nebylo v mých silách okoštovat všechny papriky co jsem dostal darem ze srazu, tak šli všechny i s tím, že aspoň polovina měla okolo 500.000 SHU+ Jsem zvědavý, tá vůně mě bude ještě pár dní budit ze sna. Díky za recept a odkaz
- Erben61
- Stálý člen
- Příspěvky: 2405
- Registrován: 12 zář 2014 16:32
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeň
Re: Erben 61 - 2016
Já bych se nebál to tam přidat, to v klídku spolkne, než to začne kvasit.Naopak, možná tím zachráníš poživatelnost, protože sríracha jen z půlmilionovek musí bejt hóóódně brutální záležitost.
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů