Balkon 2015
- Vasjis
- Stálý člen
- Příspěvky: 1333
- Registrován: 26 úno 2015 08:21
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
- Bydliště: České Budějovice
Re: Balkon 2015
Takže až uslyším takové duté ráný o betonový panel tak zkousl celou morugu a snaží si rozbít hlavu o zeď jo to zní jako plán
- Vasjis
- Stálý člen
- Příspěvky: 1333
- Registrován: 26 úno 2015 08:21
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
- Bydliště: České Budějovice
Re: Balkon 2015
Ahoj tak jak jinak využít státní svátek než prací s papričkama
Sklidil sem většinu papriček co dozráli a čekám už jen na hrstku šťastlivců co to ještě stihnou dozrát
pár fotek sklizně jinak je to dohromady 1,2 kg
Tady je vše co jsme letos měl bud už u sebe na balkoně nebo u našich chybí tam jen rawit a bischop scown ( nezralé )
Ještě 200 g jen TSM
A pak jsem se konečně pustil do od semínkování nádherných papriček co mi dorazili malinko jsem to i koštnul a mazec 7 pot douglah mně asi dostal úplně nejvíc a pak sem byl překvapený jak pálilo cheiro roxa to jsem fakt nečekal
Operační sál
A zajímavost TSM black a 7 pot douglah měli uvnitř dvojče u kapií jsem to už viděl u chilli nikoliv
Jinak už skoro nevím co bych ještě vymyslel suším dělám omáčky dal jsem si zamrazit. Zelené si zavařím jako okurky napadá vás ještě něco co bych s nimi měl udělat ?
Sklidil sem většinu papriček co dozráli a čekám už jen na hrstku šťastlivců co to ještě stihnou dozrát
pár fotek sklizně jinak je to dohromady 1,2 kg
Tady je vše co jsme letos měl bud už u sebe na balkoně nebo u našich chybí tam jen rawit a bischop scown ( nezralé )
Ještě 200 g jen TSM
A pak jsem se konečně pustil do od semínkování nádherných papriček co mi dorazili malinko jsem to i koštnul a mazec 7 pot douglah mně asi dostal úplně nejvíc a pak sem byl překvapený jak pálilo cheiro roxa to jsem fakt nečekal
Operační sál
A zajímavost TSM black a 7 pot douglah měli uvnitř dvojče u kapií jsem to už viděl u chilli nikoliv
Jinak už skoro nevím co bych ještě vymyslel suším dělám omáčky dal jsem si zamrazit. Zelené si zavařím jako okurky napadá vás ještě něco co bych s nimi měl udělat ?
Re: Balkon 2015
Dělal jsem ještě chilli pastu. Chilli + 20% váhy soli + troška octa. Vše rozmixovat. Pak sterilizovat 20 minut. Vypadá to docela dobře.
- Vasjis
- Stálý člen
- Příspěvky: 1333
- Registrován: 26 úno 2015 08:21
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
- Bydliště: České Budějovice
Re: Balkon 2015
A jakou to má konzistenci ? nebo nějaké foto ? a není to moc slaný ?
- Colostomizer
- Stálý člen
- Příspěvky: 1084
- Registrován: 01 bře 2014 14:45
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Balkon 2015
Alternativně se dá dělat ještě toto:
ostatni-chilli-recepty/chilli-papricky- ... t3483.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Není třeba zavařovat, jenom nutno skladovat v lednici. Ideální na vaření ... Zbytek z té loňské focené várky ještě mám a je to pořád OK. A koukám, že příští víkend to oslaví roční narozeniny. Důvod otevřít lahev vína se vždycky najde
ostatni-chilli-recepty/chilli-papricky- ... t3483.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Není třeba zavařovat, jenom nutno skladovat v lednici. Ideální na vaření ... Zbytek z té loňské focené várky ještě mám a je to pořád OK. A koukám, že příští víkend to oslaví roční narozeniny. Důvod otevřít lahev vína se vždycky najde
- Vasjis
- Stálý člen
- Příspěvky: 1333
- Registrován: 26 úno 2015 08:21
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
- Bydliště: České Budějovice
Re: Balkon 2015
to vydrží vážně celý rok ? jen chilli a sůl ?
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů