Ahoj. Hezká práce a super tvé pokusy s Bonchi. Taky mě to bralo, není to lehké, hodně kytek to nedá a chce to opravdu štěstí a trpělivost. Ze zelených plodů můžeš udělat pastu, já jsem zrovna včera ,,stáčel" srirachu green, kde jsem použil tak třetinu zralých a dvě třetiny zelených nebo zpola vybarvených. Kvašení je třeba nastartovat, já používám syrovátku z jogurtu který udává že dozrává v kelímku. Zajímavý věci najdeš třeba zde.
http://nuselskakuchta.blogspot.com/2014 ... racha.html
https://www.zkvaseno.cz/duo-jiao-chu-na ... illi-pasta
pavi 2020
- Erben61
- Stálý člen
- Příspěvky: 2405
- Registrován: 12 zář 2014 16:32
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeň
Re: pavi 2020
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 121
- Registrován: 02 bře 2020 09:47
- Reputace: 435
- Obrázky: 0
- Bydliště: Praha-východ, 236 m n.m.
Re: pavi 2020
Erbene díky za odkazy.
Chunanku dělám dle receptu, který je tady na foru. První várky byly s vodkou, ale ted už mám koupené rýžové vino. Udělat ji ze zelených jsem měla obavu, že nebude moc dobrá. Jíme ji totiž jen tak jako medicínu. Tak určitě zkusím půl na půl se zralými. jako startér bych asi mohla použít i nálev z vlastního kysaného zelí.
Chunanku dělám dle receptu, který je tady na foru. První várky byly s vodkou, ale ted už mám koupené rýžové vino. Udělat ji ze zelených jsem měla obavu, že nebude moc dobrá. Jíme ji totiž jen tak jako medicínu. Tak určitě zkusím půl na půl se zralými. jako startér bych asi mohla použít i nálev z vlastního kysaného zelí.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů