Samozřejmě, že to máš jistější vypečené. Ale uděl bych to následovně. Psal jsi, že mámy kolegyně je zahradnice. Ať ti doporučí substrát, nebo něco ze zahradnictví. Já mám normálně zeminu od matky ze zahrady. Do kelímků od nanukáče, ramy, zmrzliny dám substrát, semínka do něho zabořím semínka a zaliju. Přikryji průsvitným víkem (nebo kelímkem). A nechám "zapařit" a jen kontroluji. Žádná složitost.lemroun píše:Já se snažím v tom nehledat složitosti, ale tohle mě docela znejistilo, protože jeden tu taky psal, že nepekl a sežrali mu to červi...
Edit: budeš stejně sázet 2-3 semínka od každého, tak kdyby náhodou došlo k nějaké nehodě, tak za 14 vyseješ nová. Mně ta poslední vyrostla mezi okrasnými kytkami bez pečení, pařníku, jiffi atd. Prostě příroda to sama zajistila...